Lilypie - Pregnancy

Saturday, 21 June 2014

First Family Getaway <3

Assalamualaikum.

Hi there!!

Holiday! Yihaaa... Hehehe.. Ni first family holiday kita 3 beranak. Cameron Highland la destinasi kita bercuti.

Seronok bawak Izz jalan-jalan tak banyak karenah. Mama book hotel via booking.com manage to get a room at Planters Hotel Tanah Rata. Bilik kita premium. Hotel ni even kat tengah town kat bangunan shoplot tp once dah masuk dalam bilik dia..wahhh cantik sangat! Izz nampak happy sangat pegi tempat baru.
Kita sampai kat atas around 3pm..sampai terus target nak ke Smokehouse untuk teatime kat situ. Makan scone mmg lazzzzzet! Pas da makan..snap snap snap

Trus shoot ke hotel da pukul 5pm by that time. Checked in and rest dulu..Malam baru kita keluar cari makan memula plan nak makan steamboat tp tak jadi pulak. Makan kat foodcourt depan hotel terbaek tomyam abang tu..layan je sejuk2 ni kan.. Pas makan ke Starbuck kita lepak-lepak.

Esoknya kita checked out around 10am..terus ke Scorner misi mencari ice cream strawberry.. 20 batang kita borong bawak balik.hahaha.. Dari situ kita ke Lavendar Garden. Cantik sangat tempat tu. Per entry RM5 for adult. Rasanya banyak masa habis kat situ..banyak snap pic too! Last pitstop kita Cameron Valley Bharat Plantation. Jangan tidak nak jugak minum teh kan..nak jugak snap pic kt ladang teh kan..kat sini MamaPapa order Teh Tarik Float + mushroom soup with garlic bread. Best gak teh tarik float ni. Lepas tu kita pon meneruskan perjalanan turun balik ke KL. Even 2D1N je kita punya vacation this time tapi each and every moments kat sana sangat precious. Sebab ada Muhammad Izz Danial!!




No comments:

Post a Comment